26.06.2012

Aros

For noget tid siden blev det til endnu et besøg på Aros, hvad kan jeg sige sys det er et fantastisk sted, og det bliver helt sikkert til mange flere besøg i fremtiden :)


Aros is properly my favorite museum in dk, what can I say I love the place 












20.06.2012

Sachsenhausen

Sachsenhausen er en af de mange koncentrationslejre der blev lavet under 2 verdens krig. Jeg besøgte den for noget tid siden, det var en opleves der gav indtryk af de grusomheder der skete den gang.. billederne taler for sig selv.

Sachsenhausen is one of the many concentration camps that were build doing 2 world war. I visited it some time ago; I think the pictures speaks for them selves   










04.06.2012

Denmark, Sweden, Germany and back aging


Har haft min roomie fra Mexico på besøg for en lille uges tid siden, for at vise hende hvor jeg kom fra, på 10 dag fik hun set en del af DK, var et smut i Malmø, på besøg i  Berlin og tilbage i DK igen, inden ture gik tilbage til Firenze. Så nu vil jeg se frem til at tage en smut til Mexico næste år og se der hvor hun kommer fra :) Der kommer nok flere billeder her på bloggen fra vores tur det næste stykke tid ;)

A week ago my roomie from Mexico visited me, in 10 days I showed her a big part of DK, but there was also time for a trip to Malmo (Sweden) and a few days in Berlin, before she went back to Florence. I’m going to Mexico next year to visit her and I cant wait :)